La 23.01.2019, în cadrul Centrului Consultativ Diagnostic al IMSP AMT Ciocana a avut loc ședința de totalizare a activității instituției pentru anul 2018 și stipularea sarcinilor pentru anul 2019, prezentată de dna Aurelia Donescu, managerul CCD.

La ședință au fost prezenți dna Dorina TIZU, directorul IMSP AMT Ciocana, vicedirectorii, șefii secțiilor medicină de familie și medicină specializată, medici și asistente medicale.

Cu satisfacție s-a constatat,că majoritatea indicatorilor demografici au înregistrat o dinamică pozitivă, comparativ cu anul 2017 și anume:
s-a majorat indicatorul natalității;
s-a micșorat indicatorul mortalității generale și a persoanelor în vârstă aptă de muncă, inclusiv și a deceselor la domiciliu;
majorarea sporului natural;
diminuarea indicatorilor mortalității perinatale, a mortnăscuților, 0 cazuri de decese neonatale precoce;
îndeplinirea planului anual de examinări profilactice, ce au contribuit la depistarea maladiilor în stadii incipiente ș.a.

Pentru munca depusă și arderea profesională, în atingerea scopurilor propuse dna Dorina TIZU, directorul IMSP AMT Ciocana, a adus mulțumiri întregului colectiv și succese formidabile în realizarea obiectivelor pentru anul 2019.

Linkuri utile