La 29.05.2019, în ajunul Zilei Internaționale a Copilului, IMSP Asociaţia Medicală Teritorială şi Pretura s.Ciocana, în colaborare cu Centrul Cominitar pentru Copii,, Speranţa” (CCCT ,,Speranța" sec. Ciocana), elevii liceului theoretic cu profil sportiv, voluntarii de la Centrul de Sanatate Prietenos Tinerilor Ciocana au organizat activităţi dedicate copiilor de toate vîrstele.

Cu un mesaj de felicitare către cei prezenţi au venit Dnele Sinilga Şcolnic, pretor s.Ciocana şi Dorina Tizu, director IMSP Asociaţia Medicală Teritorială care au marcat importanța acestei zile, au adresat tuturor îndemnul de a promova, prin acţiunile sale, respectarea drepturilor copilului, de a face tot posibilul pentru a creşte şi educa personalităţi demne, pline de curaj, voinţă, patriotism, iniţiativă şi perseverenţă, oameni de care statul nostru are permanentă nevoie.

Atît copiii și adolescenții, cît şi adulţii care i-au însoţit, au petrecut această zi printre baloane colorate şi s-au bucurat de o diversitate de dansuri, cîntece, voie bună. Picii s-au distrat şi au dansat împreună cu un clovn vesel şi amuzant de la Teatrul Guguta .

Cei mai activi copii au fost decernaţi cu diplome de merit. Pe lîngă activităţile la care au participat, copiii s-au delectat

Mulţumim partenerilor, beneficiarilor şi voluntarilor prezenţi la activitatea desfăşurată în această zi şi vă aşteptăm cu drag la următoarele evenimente.

Copii!!!! Să creşteţi sănătoşi, veseli şi fericiţi !
Linkuri utile